Visie

Ik wil bijdragen aan de wereld door mensen hun oorspronkelijke speelsheid te helpen herinneren en door hun verbeeldingskracht aan te wakkeren.

Ik doe dat door middel van gespreksvoering, (co-)creëeren, onderwijzen, reflecteren en onderzoeken. Verder speel ik graag met de natuurlijke en de metafysische wereld(en) om me heen.

Wij en alles zijn de natuur. Ons individuele ‘ik’ bestaat uit ontelbaar veel organismen, gedachten, dromen, herinneringen en verbindingen en ‘ik’ ben dus altijd een ‘wij’. 

Met plezier exploreer ik het innerlijke landschap van de mens; door te vragen, lezen, vertellen, dromen, fantaseren en te organiseren.

Onvoorwaardelijke gelijkwaardigheid als streven en onze fantastische fantasie als kracht. De wereld als de speeltuin die het in potentie is. Bestaande belemmerende structuren met zachte hand omver werpen omdat ze bestaanskracht winnen door ons geloof erin.

Voor mij zijn leven en werk innig verstrengeld. Ik leef in een vrijplaats, samen met anderen; een uitdagende plek waar ik continu bevraagd wordt en ik de kans heb mijzelf elke dag opnieuw uit te vinden. Ook het moederschap combineer ik wanneer mogelijk met mijn werk door bijvoorbeeld projecten op te zetten waarbij ik samen kan zijn met mijn kind(eren) en ze deel kunnen nemen op gelijkwaardige wijze.

Mijn atelier bevindt zich in de onzichtbare ruimte die mijn gedachten en visualisaties innemen, vandaar de naam mind studio voor mijn website. Neem een kijkje bij mijn projecten, activiteiten en diensten en wie weet ontmoeten wij elkaar straks of later.

Emily